| ثبت نام | دعوت دوستان | راهنما | لیست کاربران | تقویم | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به فرم خوانده شده |
|
|||||||
| ثبت نام | دعوت دوستان | Blogs | راهنما | لیست کاربران | گروه های دسته جمعی | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به فرم خوانده شده |
همین الان به صورت رایگان در کمتر از 30 ثانیه عضو شوید!
|
|
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
|
|||||||||||||||||
|
كاربر نيمه حرفه اي
حالت من:
7 بار در 6 پست از ایشان تشکر شده است
درجه: 4 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 98 ![]()
|
از دوستان عزبز تقاضا میشود کلیپ های جالب و خنده دار حالا حتماً نباید برای موبایل باشه تو این تایپیک بزارن (به قول معروف رو کن هر چی داری!!!
زمین خوردن رقصنده تو اجرای برنامه!!! ![]() [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] МŎĦдмǺĐ Я€Źд ![]() تا کی بشینم و ببینم دستام تو دستات خالیه ![]() وقتی تو نیستی قلب من نمیدونی چه حالیه ![]() تا کی ببینم حرفامون همش از غم و دوریه![]() خدا جوابمو میده چاره این غصه چیه![]() دووم بیار عشقم هنوز امیدی هست![]() شاید یه روزی غم چشماشو رو ما بست![]() |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||
|
كاربر نيمه حرفه اي
حالت من:
|
یه بچه که بدجوری هول کرده طفلک واسه مصاحبه!!!
![]() [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] МŎĦдмǺĐ Я€Źд ![]() تا کی بشینم و ببینم دستام تو دستات خالیه ![]() وقتی تو نیستی قلب من نمیدونی چه حالیه ![]() تا کی ببینم حرفامون همش از غم و دوریه![]() خدا جوابمو میده چاره این غصه چیه![]() دووم بیار عشقم هنوز امیدی هست![]() شاید یه روزی غم چشماشو رو ما بست![]() |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||
|
كاربر نيمه حرفه اي
حالت من:
|
غورباقه تو ساندویچ!!!
![]() ![]() ![]() ![]() [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] МŎĦдмǺĐ Я€Źд ![]() تا کی بشینم و ببینم دستام تو دستات خالیه ![]() وقتی تو نیستی قلب من نمیدونی چه حالیه ![]() تا کی ببینم حرفامون همش از غم و دوریه![]() خدا جوابمو میده چاره این غصه چیه![]() دووم بیار عشقم هنوز امیدی هست![]() شاید یه روزی غم چشماشو رو ما بست![]() |
|||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|