PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دختر بچه ۸ ساله، قربانى هوس شیطانى پسر ۱۹ ساله شد

Mehdi3047
۱۱-۱۴-۱۳۸۸, ۰۹:۱۳ بعد از ظهر
دختر ۸ ساله اى حین بازى در كوچه مقابل حیاط منزلشان، مورد سوءاستفاده جنسى جوانى ۱۹ساله قرار گرفت. فردى روز شنبه به ماموران كلانترى خراسان مراجعه و اظهار داشت: دختر بچه ۸ساله اش به نام «لیلا» حین بازى كردن در جلو منزل از سوى یك موتورسوار اغفال و از خیابان عامل به انتهاى طبرسى شمالى داخل باغى برده شده و مورد تجاوز به عنف قرار گرفته است. در این میان متهم پرونده نیز متوارى شده است ماموران آگاهى خراسان با توجه به حساسیت موضوع سریعاً با اجراى طرحى در محدوده منطقه جرم با استفاده از نیروهاى خبره و كار آزموده، بعد از یك ساعت فردى را به نام «امین» ۱۹ساله دستگیر كردند. این متهم در ابتدا منكر هرگونه آدم ربایى و تجاوز شد اما وقتى مورد شناسایى این كودك ۸ساله قرار گرفت، لب به اعتراف گشود و اظهار داشت: پنج روزى است كه پدر و مادرم مسافرت رفته اند و من تنها در منزل مانده ام و هیچ كارى نداشتم. این متهم در ادامه ضمن اظهار پشیمانى گفت: پدرم مدتى پیش یك دستگاه ماهواره خرید و در ابتدا به تمامى برادر و خواهرانم گفت: فقط از كانال هایى كه باز هست مى توانید استفاده كنید. این حرف پدرم همیشه براى من سئوال بود كه چرا ما نمى توانیم از دیگر كانال ها استفاده بكنیم. مگر نمى توان از همه كانال ها استفاده كرد. این سئوال در ذهنم باقى ماند تا اینكه یكى از دوستانم كه از مدرسه اخراج شده بود را در خیابان دیدم و بدون مقدمه اى تمام جزئیات ماهواره را از او پرسیدم. این جوان ۱۹ ساله كه در حال حاضر به دو جرم آدم ربایى و تجاوز به این دختر ۸ساله دستگیر شده است در ادامه اعترافات تكان دهنده خود به پلیس گفت: شب ها تا دیر وقت تمام زیر و بم ماهواره را با اطلاعاتى كه از دوستم داشتم به هم ریختم تا اینكه بعد از چند ساعت موفق شدم تمام كانال هایى را كه پدرم قفل كرده بود باز كنم. چند شب مدام تا دیر وقت به برنامه هاى ماهواره نگاه مى كردم تا اینكه روز حادثه كه از خیابانى عبور مى كردم این دختر را دیدم كه با پوشش نسبتاً نامناسبى در جلوى منزلشان سرگرم بازى بود. گفتنى است تحقیقات پلیس در این زمینه همچنان ادامه دارد.