PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اغفال‌ ‌ ‌ یك‌ دختر داوطلب‌ توسط استاد آموزشگاه‌ كنكور

Mehdi3047
۱۱-۱۴-۱۳۸۸, ۰۹:۱۱ بعد از ظهر
استاد فیزیك‌ یك‌ موسسه‌ آموزشی‌ به‌ اتهام‌ اغفال‌ و تعرض‌ به‌ یك‌ دختر داوطلب‌ كنكور بازداشت‌ شد.
ماجرای‌ فریب‌ این‌ دختر، زمانی‌ فاش‌ شد كه‌ مردی‌ با مراجعه‌ به‌ دایره‌ یازدهم‌ اداره‌ آگاهی‌ تهران‌ طی‌ شكایتی‌ به‌ كارآگاهان‌ گفت‌: چند روزی‌است‌ دختر 18 ساله‌ام‌ به‌ نام‌ مینا برای‌ رفتن‌ به‌ آموزشگاه‌ كنكور از خانه‌ خارج‌ شده‌ و دیگر برنگشته‌ است‌. كارآگاهان‌ تحقیقات‌ خود را آغاز كردند تا اینكه‌ دو روز بعد مینا خودش‌ به‌ اداره‌ آگاهی‌ رفت‌ و گفت‌: من‌ برای‌ رفتن‌ به‌ دانشگاه‌ در یك‌ موسسه‌ كنكور در غرب‌ تهران‌ ثبت‌نام‌ كردم‌. استاد فیزیك‌ ما كه‌ بابك‌ نام‌ دارد، مرا اغفال‌ كرد و گفت‌ كه‌ می‌خواهم‌ با تو ازدواج‌ كنم‌، غافل‌ از اینكه‌ این‌ مرد 40 ساله‌، زن‌ و فرزند هم‌ دارد.
این‌ مرد مرا وادار به‌ فرار از خانه‌ كرد، من‌ هم‌ پیشنهادش‌ را قبول‌ كردم‌ و یك‌ روز صبح‌ به‌ بهانه‌ رفتن‌ به‌ كلاس‌ كنكور از خانه‌ خارج‌ شدم‌ و دیگر برنگشتم‌. بابك‌ )استاد فیزیك‌( مرا به‌ خانه‌یی‌ در غرب‌ تهران‌ برد كه‌ زن‌ بیوه‌یی‌ در آنجا زندگی‌ می‌كرد و با استادمان‌ رابطه‌ صمیمی‌ داشت‌. بابك‌ به‌ من‌ گفت‌ كه‌ این‌ زن‌ یكی‌ از بهترین‌ دوستان‌ او است‌. استاد همان‌ شب‌ به‌ من‌ تعرض‌ كرد و در آن‌ لحظه‌ فهمیدم‌ كه‌ این‌ استاد قصد سوءاستفاده‌ داشته‌ است‌. از آن‌ زن‌ بیوه‌ شنیدم‌ كه‌ استادمان‌ زن‌ و فرزند دارد. پس‌ از شنیدن‌ این‌ موضوع‌ یك‌ روز از غفلت‌ صاحبخانه‌ استفاده‌ كردم‌ و توانستم‌ از آن‌ خانه‌ فرار كنم‌.
پس‌ از اعلام‌ شكایت‌ مینا، پرونده‌ به‌ شعبه‌ 79 دادگاه‌ كیفری‌ استان‌ تهران‌ فرستاده‌ شد و به‌ دستور قاضی‌، ماموران‌، بابك‌ استاد فیزیك‌ آموزشگاه‌ كنكور را بازداشت‌ كردند. در ادامه‌ تحقیقات‌ مشخص‌ شد مدرك‌ لیسانسی‌ كه‌ بابك‌ مدعی‌ است‌ از آلمان‌ گرفته‌ و همچنین‌ كارت‌ دانشجویی‌ دكترای‌ وی‌ هم‌ جعلی‌ است‌.
در بررسی‌های‌ بعدی‌ از سوابق‌ استاد روشن‌ شد كه‌ وی‌ چند سال‌ پیش‌ به‌ اتهام‌ جعل‌ اسناد پزشكی‌ هم‌ دستگیر و پس‌ از مدتی‌ با قرار وثیقه‌ آزاد شده‌ بود.
براساس‌ گزارش‌ پلیس‌، بابك‌ با ارایه‌ این‌ مدارك‌ جعلی‌ به‌ آموزشگاه‌ كنكور رفته‌ و ضمن‌ تدریس‌، دختران‌ جوان‌ را شكار می‌كرد و آنها را به‌ خانه‌ بیوه‌ زن‌ می‌كشاند. این‌ استاد اكنون‌ با قرار وثیقه‌ آزاد است‌ تا بزودی‌ محاكمه‌ وی‌ در دادگاه‌ كیفری‌ برگزار شود